Webex-prezentációk

Legyen a következő Webex-prezentációja az eddigi legjobb

A Webex-prezentációja sokkal lebilincselőbb lehet az egyszerű képernyőmegosztáshoz képest. A Prezi segítségével a tartalmait közvetlenül saját maga mellett jelenítheti meg, így nem vész el a szemtől szembeni kapcsolat a közönséggel, és személyesebb hatást kelthet a távoli és hibrid értekezletek során.

Beszélgessünk!

1-844-773-9449
8:30–17:00 (PST) / 17:30–02:00 (magyar idő)

webex presentations
 
 
 
 
 
 
 
 
személyesebb megközelítés
Ön a képernyőn marad, így a közönség figyelme sem lankad

Ha a Webex-prezentáció közben Ön a képernyőn marad, a közönség is aktívabban odafigyel, mert láthatják Önt, és érzékelhetik a testbeszéd apró megnyilvánulásait. Ha a tartalmai – így a szövegek, a grafikonok, a GIF-ek, a videók – Ön mellett megjelennek a képernyőn, akkor Ön nem tűnik el a képernyő megosztása közben, és egyben csökken annak a valószínűsége is, hogy a közönség multitaskol a prezentáció ideje alatt.

 
 
 
 
személyes aktív részvétel, akár távolról is
Gondolja újra a Webexen történő prezentálás módját

Most, hogy minden eddiginél többen dolgoznak távmunkában, a Webex-prezentációknak személyesebbnek kell lenniük, hogy kapcsolatot alakíthasson ki a közönséggel. A Prezi kétirányú beszélgetésekké alakítja a Webex-prezentációkat, ezáltal a közönség tagjai GIF-eket és képernyőn megjelenő reakciókat mutathatnak a mikrofonjuk visszahangosítása, illetve az értekezlet időtartamának befolyásolása nélkül.

 
 
 
 

Kiindulás egy sablonból
Időt és erőfeszítést spórolhat a különböző témákhoz passzoló dizájnos sablonokkal, ikonokkal és képekkel.

Meglévő tartalmak felhasználása új célra
Böngésszen a megosztott prezentációk, videók és dizájnok között, melyeket saját ízlése szerint testreszabhat.

PowerPoint-diák átalakítása
Nem kell megszabadulni a régi diasoroktól. Egyszerűen „prezifikálhatja” meglévő bemutatóit.

 
 
 
 
hasznája ki minél jobban az értekezletekkel töltött időt
Videós prezentáció felvétele

Amikor nem tud értekezletet ütemezni, vegyen fel helyette egy videós prezentációt. Ossza meg a prezentációt mindenkivel, és engedje meg nekik, hogy a számukra legalkalmasabb időpontban nézhessék meg. Videó felvételével ráadásul bonyolult koncepciókat is ismertethet, anélkül, hogy leírná azokat, így a csapat tagjainak nem kell sűrű szöveges e-maileket olvasnia.

 
 
 
 

Az összes vizuális kommunikációs termékünkhöz hozzájut

Prezi Video

Prezi Video

Látható maradhat közvetlenül a tartalmai mellett, miközben prezentációt tart a közönségnek.

Prezi Video
Prezi Present

Prezi Present

Mozgó, ráközelítéseket alkalmazó prezentációkat hozhat létre, melyek megragadják és meg is tartják az emberek figyelmét.

Prezi Present
Prezi Design

Prezi Design

Lenyűgöző interaktív diagramokat, jelentéseket, térképeket, infografikákat és egyebeket készíthet.

Prezi Design
 
 
 
 
 
 
 
 

Gyakran ismételt kérdések

 
 
 
 

Hogyan lehet Webex-prezentációt készíteni a Prezivel?

Egy jó Webex-prezentáció a nagyszerű dizájnnal kezdődik. A Preziben több száz prezentációs sablont és videósprezentáció-példát találhat az első lépések megkönnyítéséhez, vagy használhatja az online szerkesztő „gyorsfelvétel” opcióját, ha egyszerűbb megoldásra vágyik. Bármivel is kezdjen, a tartalmakat úgy igazíthatja, hogy azok Ön mellett jelenjenek meg a képernyőn. Miután hozzáadta az összes tartalmát, csatlakoztassa a prezentációját a Webexhez, és kezdjen el prezentálni.

 
 
 
 

Hogyan lehet prezentációt megosztani a Webexen?

Töltse fel a Webex-prezentációját egy értekezletbe a Prezi Video asztali alkalmazás segítségével. Ehhez indítson egy új Webex-értekezletet a Prezi Video alkalmazásból, vagy csatlakozzon egy meglévő értekezlethez. Győződjön meg róla, hogy a kameralistában a Prezi Video virtuális kamerája van kiválasztva, így a prezentációja a képernyőn Ön mellett fog megjelenni. A prezentációban való navigáláshoz használja a Prezi Video alkalmazáson belüli vezérlőket. Javasoljuk, hogy a tartalmakat tartsa saját maga mellett a képernyőn – ugyanakkor lehetősége van arra is, hogy teljes képernyőn csak a tartalmait jelenítse meg, vagy elrejtse azokat a nézetből.

Tekintse meg a teljes körű oktatóanyagot, melyből megismerheti a Webexen való prezentálás módját, valamint további tippeket fedezhet fel.

 
 
 
 

Hogyan lehet Webex-prezentációt felvenni?

A Webex-prezentáció felvétele nemcsak nyilvántartás-vezetési okokból nagyszerű, hanem azért is, mert így aszinkron prezentációkat készíthet. A prezentációt felveheti a Webex alkalmazáson keresztül, ugyanakkor a prezentáció a Prezi Videóban is felvehető. Ezzel alaposabban szabályozhatja a prezentáció időzítését és az információátadás módját, és személyre szabott élményt nyújthat azoknak, akik nem tudtak személyesen megjelenni. A felvételt szüneteltetheti, vághatja a videóját, valamint elmentheti későbbre is. A prezentáció megosztásához megoszthatja a videófájlt, vagy létrehozhat egy hivatkozást, mely bármely üzenetküldő és együttműködési alkalmazásban megosztható.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blogunkon további Webex-prezentációs tippeket fedezhet fel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kezdjen el Webex-prezentációkat létrehozni a Prezivel

A Prezi eszközeivel látványos, interaktív Webex-prezentációkkal szólíthatja meg a távoli csapatokat. Nézze meg saját szemével!