Megoldások

A Prezi hibrid munkavégzési megoldásaival egy lapon tarthatja a csapatokat

Segítse elő a hibrid csapatok hatékonyabb kapcsolattartását és együttműködését a hibrid munkavégzési megoldásainkkal, így többek között a dinamikus videós értekezletekkel és a professzionális megjelenésű virtuális prezentációkkal.

Beszélgessünk!

1-844-773-9449
8:30–17:00 (PST) / 17:30–02:00 (magyar idő)

hybrid work solutions
 
 
 
 
 
 
 
 

Ismerkedjen meg néhány csapattal, akik a Prezit használják

 
 
 
 
személyesebb megközelítés
Ne rejtőzzön a diák mögé

Semmi szükség többé az olyan képernyőmegosztásra, ahol a videohívások során el van takarva a beszélő arca. Többek között lebilincselő virtuális prezentációkat és adatvezérelt jelentéseket hozhat létre, és a tartalmai közvetlenül Ön mellett jelenhetnek meg a képernyőn. Ez emlékezetesebb élményt jelent a virtuális hívások során.

 
 
 
 
tervezzen mindenkit egyenlően érintő értekezleteket
Egy helyen gyűlhetnek össze a csapattagok, bárhol is legyenek

Funkciókban gazdag, mindenki számára egyenlő élményt teremthet a csapat összes tagjának. Olyan virtuális prezentációkat készíthet és oszthat meg, melyek lebilincselően hatnak az irodából és az otthonról dolgozókra egyaránt. Amikor több lehetőség van a kapcsolódásra és a kommunikációra, mindenki egyenlő esélyt kap az egymással való interakcióra, függetlenül attól, hogy honnan végzik a munkájukat.

 
 
 
 
növelje a csapat együttműködését
Növelje a csapat együttműködését

A Prezi együttműködési funkcióival elősegítheti a beszélgetéseket, valamint hatásosabb projektmegbeszéléseket, workshopokat és csoportos értekezleteket tarthat. A videokonferenciák során közvetlenül a képernyőn megjeleníthetők a GIF-reakciók és a hozzászólások. A Preziben megosztott projekteket hozhat létre, a hozzászólásokkal és analitikával pedig fokozhatja a csapatmunkát.

 
 
 
 
hasznája ki minél jobban az értekezletekkel töltött időt
Hasznája ki minél jobban az értekezletekkel töltött időt

Lebilincselőbbé és hatékonyabbá teheti az elosztott és hibrid csapatokkal tartott értekezleteket. Virtuális prezentációkat hozhat létre, melyeket a Prezi Video segítségével megoszthat a csoportos hívásokon. Nem tud részt venni az értekezleten? Aggodalomra semmi ok. A Prezi Videóval felvételt készíthet, majd az így készült videót megoszthatja üzenetküldő alkalmazásokban, például a Microsoft Teamsben és a Slacken, illetve e-mailben.

 
 
 
 
konzisztens márkaarculat a hibrid munkahelyen
Konzisztens márkaarculat a hibrid munkahelyen

Hibrid környezetben fontos, hogy minden vizuális tartalom megfeleljen a márkaarculatnak, a háttértől kezdve a prezentáción át egészen a közösségi médiában közzétett tartalmakig. Ezeket mind létrehozhatja a Prezi segítségével.

Információ a Prezi márkakészlet funkciójáról
 
 
 
 

A legnépszerűbb videokonferencia-platformokkal használható

Fokozottabban megszólíthatja a közönséget, amikor zökkenőmentesen összekapcsolja a Prezi Videót a legnépszerűbb videokonferencia-alkalmazások egyikével, melyet Önök előnyben részesítenek.

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Még több ok, amiért érdemes a Prezit választani a csapata számára

 
 
 
 

Ön a hajó kapitánya!

Licenckezelés
Könnyedén felvehet és eltávolíthat csapattagokat, valamint átirányíthatja a licenceket.

Tartalmak tulajdonjoga
Akkor is kézben tarthatja a csapata tartalmait, ha valaki távozik a csapatból.

Adatvédelem szabályozása
A közzétételi beállításoknak és az áttekintéseknek köszönhetően kezelheti, hogy ki mit lát.

MSI-telepítés
A szoftverek távoli üzembe helyezésével mindenkihez gyorsan eljuttathatók a legújabb verziók.

Biztosíthatjuk Önt a támogatásunkról!

Támogatás telefonon és csevegésen keresztül
Ügyfélszolgálati szakértőink örömmel segítenek Önnek.

Dedikált sikerfelelős
Bízza személyes kalauzára a csapatmunka előfeltételeinek megteremtését.

Márkaarculattal ellátott sablonok
A saját betűkészleteit, logóját és színeit használó sablonokhoz juthat.

Haladó képzés*
Személyre szabott képzéseket és webináriumokat vehet igénybe, valamint megszerezhető a Prezi hivatalos minősítése.

*Minimális szoftveres elköteleződés mellett érhető el.

Az Ön biztonsága számunkra prioritást élvez

SOC2-megfelelőség
Folyamatosan naprakészek maradunk és megfelelést tanúsítunk az SOC2 követelményei szempontjából.

Folyamatos figyelés
Infrastruktúránkat és alkalmazásunkat folyamatosan vizsgáljuk és teszteljük.

Csapatközi integráció
Biztonsági, mérnöki és termékcsapataink szoros partneri kapcsolatban állnak egymással.

További tudnivalók a biztonsági intézkedéseinkről

 
 
 
 

 
 
 
 

Az összes vizuális kommunikációs eszközünkhöz hozzájut

 
 
 
 
Prezi Video

Közvetlenül a tartalmai mellett lehet látható az élő és a felvett prezentációk során, így távoli értekezletek és videokonferenciák közben is megtartható az emberi kapcsolat.

Prezi Design

Lenyűgöző interaktív diagramokat, jelentéseket, térképeket és infografikákat hozhat létre, melyek minden üzenetet meggyőzőbbé és érthetőbbé tesznek.

Prezi Present

Nem kell többé átkattintgatnia diákon, hogy a kívánt témához érjen. Szabadon navigálhat, és ráközelíthet a részletekre, hogy arra fókuszálhasson, ami releváns a közönség számára.

 
 
 
 
 
 
 
 

Gyakran ismételt kérdések

 
 
 
 

Mi az a hibrid munkavégzési modell?

A hibrid munkavégzés rugalmasságot nyújt az alkalmazottaknak, hogy az irodában vagy távolról dolgozhassanak. A hibrid munkavégzési modellnek számos változata létezik. Lehetnek olyan munkatársak, akik teljes mértékben az irodában dolgoznak, mások mindig távolról dolgoznak, és lehetnek olyanok is, akik a kettő keverékét részesítik előnyben.

 
 
 
 

Hogyan néz ki a hibrid munkavégzési időbeosztás?

Mivel hibrid munkavégzés esetén nem tartózkodik az egész cég egyidejűleg az irodában, ezért ilyenkor némileg más az időbeosztás a hagyományos munkahelyekhez képest. A hibrid munkahelyek jellemzően rugalmas időbeosztást követnek, hogy az emberek kihasználhassák az irodán kívül töltött idejüket. Az eltérő ütemezés melletti együttműködés érdekében gyakran aszinkron kommunikációt alkalmaznak.

 
 
 
 

Miért érdemes hibrid céggé alakulni?

A hibrid munkahelyeken kiegyensúlyozottabb egyensúly alakítható ki a munka és a magánélet között, emellett alacsonyabb költségekkel jár az alkalmazottaknak és a munkaadónak egyaránt, miközben nagyobb munkahelyi elégedettségről számolnak be azok, akiknek fontos a rugalmasság. Hibrid munkavégzési modell esetén a cége felkészültebben várhatja a jövőt, ugyanis a távoli munkavégzés egyre gyakoribbá válik, és az alkalmazottak is egyre inkább ragaszkodnak hozzá.

 
 
 
 

Hogyan lehet átállni a hibrid munkavégzési modellre?

Fontos egyenlő esélyt és előnyöket biztosítani az otthonról dolgozó és az irodai alkalmazottaknak. Kezdésképpen érdemes befektetni olyan eszközökbe, amelyek segítségével mindenki képes részt venni virtuálisan a közös munkában, valamint átalakítani az értekezletek menetét. Végső soron a cég számára az fogja működőképessé tenni a hibrid munkavégzést, ami jó a csapatoknak – ezért olyan hibrid munkavégzési házirendet alakítson ki, ami megfelel a csapatoknak, és idővel alakítson rajta az igényeknek megfelelően.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hibrid munkavégzési útmutató
Útmutató a hibrid munkavégzéshez

A hibrid munkavégzésről szóló e-könyvünkből megismerheti a Prezi hibrid munkahelyeken tartott értekezletekre vonatkozó megközelítését, valamint azt, hogy milyen leckéket tanultunk. A könyvben statisztikák is találhatók a változó munkahelyekről olyan üzleti vezetőktől, akik úttörői ennek a folyamatnak.

Az e-könyv beszerzése

 
 
 
 

 
 
 
 

Információ a hibrid munkavégzésről a blogunkon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Állítsa a Prezit a munka szolgálatába a hibrid irodában

Kérjen bemutatót, próbálja ki az izgalmas funkciókat, és ismerje meg, hogyan képes a Prezi hatékonyabbá tenni a hibrid csapatát.