Prezi Video a Microsoft Teamshez

Jobb módszer arra, hogy mindenki képben legyen: Prezi Video a Microsoft Teamsben

A Prezi Video egy olyan videókészítő, amely közösen jeleníti meg Önt és a tartalmait ugyanazon a képernyőn, így percek alatt interaktív és hatásos videókat hozhat létre – vágási ismeretek nélkül is. Használja a szolgáltatást a Microsoft Teamsben, hogy az eddigi leglebilincselőbb közleményeket küldhesse körbe.

A Prezi beszerzése most

A Prezi Video for Microsoft Teams nem támogatott a mobileszközökön.

 
 
 
 

 
 
 
 

Ismerkedjen meg néhány csapattal, akik a Prezit használják

 
 
 
 

 
 
 
 
Hírek – némi emberi érintéssel

A fontos híreknek nagyobb erejük van, ha Öntől érkeznek. Megőrizheti az emberi kapcsolatot, ha Prezi Videón keresztül felvett híreket oszt meg a Microsoft Teams-csatornában, vagy élőben prezentál egy videós értekezleten, közvetlenül a tartalmai mellett.

 
 
 
 
Elképesztően könnyű használni

A Prezi Video zökkenőmentesen integrálódik a Microsoft Teamsbe. A beállítása csupán néhány egyszerű lépésbe telik – így pillanatok alatt elkezdhet meggyőzően kommunikált híreket felvenni és megosztani.

 
 
 
 

Tegye jobbá az együttműködési módszereket

A Prezi beszerzése most

A Prezi Video for Microsoft Teams nem támogatott a mobileszközökön.

 
 
 
 
 
 
 
 

Gyakran ismételt kérdések

 
 
 
 

Hogyan kezdhetem el használni a Microsoft Teamshez készült Prezi Video alkalmazást?

A Prezi Video alkalmazás a Microsoft Teams alkalmazásboltjában található meg, és onnan telepíthető. Ezt követően a Prezi Video-integráció elérhető lesz a csevegések és a csoportos üzenetek alatt. Jelentkezzen be a Prezi-fiókjába, vagy hozzon létre egyet a meglévő Microsoft-fiókjával – ingyenesen és egyszerűen. Most már Ön is készen áll a videók létrehozására!

 
 
 
 

Ingyenesen használható a Prezi Video?

A Prezi ingyenes licencet kínál, amellyel korlátlan mennyiségű publikus és újrafelhasználható videót hozhat létre az online szerkesztőnkben (max. 15 keret, max. hosszúság: 15 perc), továbbá 720p felbontású videórögzítést, valamint streamelési opciókat tesz lehetővé az asztali alkalmazásban. Ha szeretne olyan speciális funkciókhoz jutni, mint a korlátlan mennyiségű listázatlan videó, a HD felbontású rögzítés korlátlan hosszúságú videókkal az asztali alkalmazásban, .mp4-exportálás és PPT-átalakítás, akkor tekintse meg ezt a cikket a további licencelési opcióinkkal kapcsolatban.

 
 
 
 

Hogyan lehet videót készíteni?

Ha szeretné megtudni, hogyan lehet videót létrehozni és felvenni a Microsoft Teamshez készült Prezi Video alkalmazással, olvassa el ezt a cikket.

 
 
 
 

Hogyan lehet videót megosztani?

A Microsoft Teamsben felvett összes videója elérhető, ha rákattint a csevegések alatti Prezi Video ikonra. Csak válassza ki a megosztani kívánt videót, és tegye közzé a beszélgetésben. Vegye figyelembe, hogy ebben az ablakban csak a Microsoft Teamsből felvett videók jelennek meg. A közvetlenül a Prezi Video online szerkesztőben vagy a Prezi Video asztali alkalmazásban felvett videók megkereséséhez és megosztásához nyissa meg a Prezi Video-műszerfalát.

Megtalálhatja a Microsoft Teamsben felvett videókat is. A Microsoft Teamsen belül felvett videók a Microsoft-fiókjához vannak társítva. ez azt jelenti, hogy ha ki is jelentkezik a prezi.com-ból, a felvett videói továbbra is megjelennek ebben a listában, amennyiben be van jelentkezve a Microsoft Teamsbe.

 
 
 
 

Hogyan oszthatom meg a videós prezentációmat élőben a Microsoft Teamsben?

A Microsoft Teamsben zajló videokonferencia során a Prezi Video asztali alkalmazásból végezhet élő streamelést. Ha szeretne többet megtudni, olvassa el tudásbázisunk e cikkét.